Återhämtning och grymma kvinnor/Influencer!

– Hur mår du?

Den frågan fick jag hela dagen igår på mitt jobb och att de vara imponerade över min prestation.

Ont är bara förnamnet. Sov så himla dåligt natten mellan lördag och söndag, så fort jag rörde mig i sängen så vaknade jag. Hade till och med mina fötter utanför sängen, gjorde så ont i tårna eller rättare sagt naglarna. Heja blånaglar…..

Snygg färg på naglarna….

Under söndagen vilade jag med jämna mellanrum, sen tror jag att jag åt varannan timme dagen igenom. Var så himla hungrig. Även om jag drack en ägglatte med massa kokosfett så var jag ändå hungrig 2 h senare…. hahaha helt galet!

Skapande Verksta – workshop för oss Influencers i Göteborg

På kvällen passade jag på att åka in till stan för att vara med på en workshop för oss Influencer i Göteborg. Vi är en grupp influencer som träffas 2 gånger per månad under en termin. Otroligt inspirerande, vi alla har olika erfarenheter och bakgrunder men tillsammans har vi så himla roligt. Vi ger varandra tips, idéer och stöttning, för som Influencer blir man väldigt ensam i sitt skapande. Ett nätverk som verkligen behövs, annars händer typ allt i Stockholm.

Foto: Johanna

Om jag börjar med raden längst bak, Johanna, Yvonne, Mikaela, Sandra, Ellie, Jessica, Maja och den främre, Siranee, jag och Emelie. De som inte är med på bild är även Liselotte, Emma, Malin, Sara, Martina, Mia och Jenny.

Återhämtning

Men pricken på i:et så avslutade jag söndagen med att toppa kvällen, glass. Jag köpte nämligen med mig två lådor glass hem från Häagen-Dazs. Ska jag äta glass så vill jag ha kvalité med riktiga råvaror. Inte LCHF men jag ansåg att jag var värd det 🙂

Min räddare i nöd

Ibland blir man väldigt glad över att man har tänkte till inför ett tävling. Jag hade nämligen bokat in ett besök hos min kiropraktor Martin. Oj oj vad glad är jag för det, precis vad jag behövde igår. Ont i fötterna, baksida lår, framsida lår, ska inte prata om vaderna eller ryggen.

Martin fick in ett vrak och ut kom en helt ny Pernilla! Hahaha

Martin är en grymt bra kiropraktor, så bor du kring Göteborg kan jag varmt rekommendera honom. Han kan verkligen sitt jobb, han har gjort underverk på mig och min stackars kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.