Årskrönika 2017

Första gången jag skriver en årskrönika men tror någonstans att det är lite nyttigt att göra det.

Man får tänka till lite, vad har jag gjort under året, vad har hänt med bloggen, vilken utveckling har hänt och så vidare. En nyttig övning som jag tror alla behöver göra ibland just för att reflektera. Stanna upp, andas och lyfta fram det positiva och det är just de positiva vi kanske inte minns i första hand.

Vad hände under 2017

För mig har det hänt väldigt mycket tycker jag, då tänker jag i första hand på bloggen och dess utveckling. Precis i december 2016 flyttade jag bloggen, med mitt egna namn som domännamn. Så starten gick nog inte förrän i januari 2017 när allt var klart. En spännande resa helt enkelt!

Under året som gått så har jag fått en del samarbeten men ett utav de större och som krävde mest från mig är nog samarbetet med Göteborgs Marathon och Solvikingarna. Där jag fick löpcoachning och en startplats i Göteborgs Marathon. Tror inte att jag har sprungit så långt och länge förut men helt klart en utmaning som jag klarade vilket jag är otroligt stolt över. Läs gärna mitt inlägg om just loppet.

När det gäller fotografering så även där är utvecklingen till det positiva, jag gick en fotokurs under våren 2017. Fick lära mig massor, men känner att jag fortfarande är väldigt grön när det gäller att ta kort. Behöver öva ännu mer på att ta kort och kanske även själv vara med i korten. Kanske ska skicka iväg min man Anders på en kurs 😉

Även under året har jag vid varje månadsslut gjort en sammanfattning/reflektion över månaden som varit. Inget som varit speciellt populärt så detta tänker jag inte lyfta med till 2018. Jag stannar helt enkelt vid en årskrönika istället!

Mål för 2018

Under 2018 vill jag fortsättas att utvecklas i min skriv och fototeknik. Nu precis i december 2017 så vann jag en tävling genom Folkuniversitet. Det jag vann var en kurs hos dom, så min tanke är att gå antigen en fortsättningskurs i fotografering eller kanske bildredigering, eller varför inte en kurs i hur man skriver kreativt!

Min tanke är att även bli bättre på att skriva om min träning, vad det är jag tränar, hur och varför. Allt för att inspirera er till att börja röra på sig, i form av promenader, löpning eller träna på gym.

Recept kommer jag att fortsätta med, tanken är att det ska komma upp minst två recept per vecka, exempelvis på tisdag och torsdagar.

Ska även försöka få till bra samarbeten så att ni läsare kan ta del utav så som mitt samarbete med Under Vårt Tak, Paleo30dagar. Du har väl inte missat det? Perfekt kick start för det nya året.

Har du som läser bloggen några önskemål om vad jag ska skriva om?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.