Årskontroll hos Medisera

I samarbete med Medisera

Nytt år och dags för en årskontroll genom Medisera för att se hur det står till med alla mina värden. Hur ligger mitt långtidssocker, status på min sköldkörtel som sist inte mådde så bra. Väldigt intressant om du frågar mig.

Det var förra året som jag gjorde en hälsokontroll då via Werlabs men denna gång prövar jag Medisera. Deras stora hälsokontroll, får man status på 35 olika markörer. Personligen tycker jag det är väldigt intressant att se hur min status ser ut. Finns det något som jag kan påverka genom att ändra min kost eller kosttillskott.

Sist jag gjorde en hälsokontroll så hade vissa av mina värden sjunkit, bland annat mina sköldkörtel värden. Så det var med spänning jag loggade in på Medisera då jag fick ett SMS som sa att mina prover var klara och att en läkare hade kommenterat mina värden.

Det första jag tittade på var mina sköldkörtel värden vilket hade återhämtat sig fint. Nu är de tillbaka som förra året vilket var skönt att se. Man vill inte utmana sin köldkörtel för mycket.

Det som sist var rött när jag gjorde en hälsokontroll stor, har nu återhämtat sig vilket är skönt. Bara ett värde som är rött denna gången och det är B-MCV. Sist låg jag på 98 vilket är inom referensintervallen men nu ligger jag på 99 vilket då går utanför referensintervallen. Inget jag oroar mig för. Ett förhöjt MCV-värde betyder att de röda blodkropparna är större i storlek än normalt.

Långtidssockret är på 34 som sist, lågt och fint som jag vill ha det. Magnesium låg lite lågt sist och där har jag fått upp värdet lite. Så summa sumarum så ser allt superfint ut. Jag är nöjd med mina värden, det finns inget att oroa sig för.

Rabattkod till er som ger 10%

Som följare och läsare så har ni nu möjligheten att göra en Hälsokontroll Stor och få 10% i rabatt. Bra va! Uppge i kassan, Lantz under presentkort/rabattkod.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.