Äntligen hemma igen

Efter nästan en vecka i Stockholm har jag äntligen kommit hem igen. Det har varit en otroligt rolig och jobbig vecka samtidigt.

Det roliga är att man har träffat en massa trevliga människor, sett otroligt mycket snyggt som snart kommer att vara i handeln. Allt från inredning till trädgård, kläder och smycken, godis, the och oljor – Formex innehåller allt som jag tycker om att handla och titta på 🙂

Det jobbiga är att det är väldigt långa dagar för en, sena kvällar vilket man inte är van vid men en vecka per halvår får man stå ut eller hur? hahaha

En kväll hann jag även träna lite på hotellets gym, vi bodde på Scandic Park inne vid Humlegården. Ett väldigt trevligt hotell där personalen nu känner igen en. Fast det är inte så konstigt när vi har bott där i 5 år, 2 gånger på år. hahaha

Tyvärr har jag inte tagit några kort på Formex som jag brukar göra, men jag bjuder på ett kort från vår monter på DHL Freight, där jag stod nästan hela tiden.

Nu ska jag gå tillbaka till vardagen igen, med min mat och träning. Jag har inte fuskat något utan idag är det väldigt lätt att äta lågkolhydratkost på resa. Det är enkelt att byta ut pommes mot varma grönsaker eller rotfrukter, frukosten kan man äta enbart ägg och bacon. Men det har blivit lite mer vin på kvällarna än vad jag är van vid 😉

Tillbaka till mina rutiner igen!
DHL Freight monter på Formex med mina två kollegor Malin och Thomas
Scandic Park – gym
Grillad Fläskytterfilé med varma grönsaker på Scandic Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.