Vandring

Ansiktsmask, lördag och hemmafix

I lördags hade jag bestämt mig för att det skulle vara en lugn dag. Ingen träning, inga måsten utan bara ta det lugnt. Hemmafix och ansiktsmask! Skrota runt i mjukisbyxor hela dagen eller vad hände egentligen?

Riktigt så blev det inte, men nästan :-). Som vanligt vaknade jag tidigt, strax innan kl 07 men gick nog inte upp förrän vid 08-tiden. Tog en kopp fettkaffe och läste tidningen. Vi har Göteborgs Posten online, men får tidningen på helgerna. Älskar att dricka mitt kaffe och läsa tidningen i lugn och ro. Lyssna på Spotify, Morning Stroll, en skön spellista.

Anders drog iväg strax innan 10, då han skulle träffa gubbgänget för lite MTB cykling i Änggårdsbergen. Så jag passade på att sjunka ner i soffan och titta runt bland alla dokumentärer. Snöade in på en om Universum och jordens existens, början och slutet. Rätt intressant!

Men till slut blev jag rätt rastlös. Blev att jag började tvätta kläder, städa och fixa här hemma. Egentligen det jag inte skulle göra men men. När Vincent vaknade drog vi iväg äntligen för att köpa nya skor till honom. Han har växt ur sina gympa skor och tån var verkligen i kanten. Så vi drog iväg till Sisjön, Stadium där vi hittade både skor och träningskläder till honom. Det är helt galet vad han växer nu igen. Lång och smal, med stora fötter. Älskade unge!

På eftermiddagen fortsatte jag att greja lite. Träffade grannarna ute vid vår soptunna. Fick reda på att ett par äldre grannar hade fått sitt hus sålt för 6 600 000 sek. Helt galet, nu undrar man ju vad vi skulle få för vårt hus ifall vi sålde det?!?

Kvällen blev även så lugn, ingen mello här inte. Jag satt med datorn och hade en ansiktsmask. Nytt och nöje! Anders kollade på en dålig film och Vincent snackade med polarna via nätet och spelade. Heja familjen Lantz!! hahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.