Ambassadör för Styleby JNY

Inlägget innehåller annonslänkar för Styleby JNY

Woop Woop – Det är så himla kul, jag har blivit ambassadör för Styleby JNY 🙂

Som ni vet älskar jag att vara i gymmet, svettas och bara slita järnet. Oftast är träningskläderna tråkiga, svarta och det händer inget på kläderna. För ett tag sedan hittade jag Styleby JNY. Deras kläder är färgglada, hög midja vilket jag gillar och supersköna, läckra.

När det blev tal om att bli ambassadör var jag inte långsam att säga JA. Självklart, så snygga och sköna kläder kan man inte säga nej till helt enkelt. Något som jag fastnade för första gången var deras Sport-BH:ar, där det händer något på ryggen. Även om jag har lite större byst funkar dessa Sport-BH:ar.

Jag har ett set som heter Zhiva, som är ett yoga/gym set i corall. Superläcker färg tycker jag. Det är hög midja på byxorna och jätteskönt stöd för bysten. Banden på ryggen kan du ställ så som du vill ha det. Finns även i grönt.

De första träningsbyxorna jag köpte var Narrow Fitness tights och de har jag väldigt ofta. Även dessa med hög midja och supersköna. Nu sist när jag tränade ben körde jag så hårt att jag svettades igenom vid knävecken. Vad gäller storleken på dessa två träningsbyxor har jag stl L. De är normala i stolekarna.

Ett par byxor som jag går i här hemma eller efter ett OCR lopp är Shape Grå, det känns som om man har mjukisbyxor på sig. Love it!

Passa på att hitta din favorit, för just nu får du som läsare 15% rabatt hos Styleby JNY.

Uppge rabattkod: PELANTZ i kassan

Så surfa in och hitta din favorit!

Här kommer lite bilder på mig i deras kläder,

Shape Grå
Shape Grå
Zhiva
Zhiva
Zhiva
Zhiva
Zhiva
Narrow Fitness tights
Narrow Fitness tights

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.