Älskar mina två jobb!

Ibland undrar jag hur jag orkar med allt. Först jobbar jag heltid som projektledare och sen delar jag med mig utav mitt liv till er läsare både på bloggen och via Instagram. Mitt enda svar är att jag älskar mina två jobb!

Jag är så himla tacksam till alla er som är in och besöker min blogg och mitt Intagram. Jag tror och hoppas att jag sprider kärlek och inspiration till er alla var än ni befinner er i ert liv.

Jag väljer väldigt noga de samarbeten jag gör med företag, som jag hoppas att ni uppskattar och gillar. Jag försöker få till en bra blandning, allt från kosttillskott, träningskläder, smycken och andra roliga saker som förgyller tillvaron för oss alla.

Oftast så sitter jag med min blogg på helgerna eller en morgon. De recept som kommer upp, kanske är från veckan tidigare då jag gjorde lunchen eller middagen. Tidigare i min karriär så satt jag samma dag och gjorde inläggen, men med tiden så märker man att man inte hinner det. Det gäller att planera sin tid framför datorn.

Har jag väldigt stressigt i min arbetsroll på mitt jobb så brukar jag prioritera bort bloggen. Är jag stressad så blir min träning ännu viktigare för att orka i alla trådar på jobbet. Som du kanske ibland märker, då färre inlägg kommer upp.

Lika viktigt är det att planera in sin tid på gymmet eller hemma i garaget. Annars är det så himla lätt att sätta sig i soffan eller fåtöljen här hemma. Nu älskar jag att träna, så för mig är det inget problem längre att dra iväg på träning.

Be Happy

Om du är glad är din familj, vänner glada. Det brukar smitta av sig om inte annat 🙂

Är man missnöjd med något behöver det komma upp till ytan, men är ett helt annat kapitel eller inlägg. Inget jag tänker skriva om just nu när vi alla är positiva.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.