Yay snart är det helg och fredagsfys!

Solen skiner och det är ett härligt höstväder här i Göteborg. Sitter här med min kaffe och laddar inför fredagsfys i form av Crossgym på Lindome Gym & Hälsa. 

Skönt att starta helgen med lite träning, för sen kan man sitta med gott samvete i soffan med ett glas rött.

Ni som även följer mig på Instagram (Pelantz) vet att jag igår fick en ny kokbok, Matäventyret skriven av Fanny Lindkvist, även känd som Lesscarbs. Ska bli spännande att gå igenom hennes recept, hoppas även Vincent tycker om det.

Vi börjar helgen med Blomkålspizza ikväll, imorgon blir det Chicken Nuggets och på söndag Sixtens Piratgryta. Den tänkt jag göra i min Crock-Pot. Givetvis kommer det en recension om den sen när jag testat lite recept, men jag kan säga att det är en väldigt fin kokbok, snygga bilder.

Har du hennes nya kokbok, Matäventyret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.