Yay, äntligen fredag!

Tjoohoo äntligen fredag och i helgen blir det både konsert och kräftskiva!

Ikväll ska jag och Vincent åka in med några vänner till Liseberg för att lyssna på Magnus Uggla. Vincent tycker att Magnus Uggla är bra, han har nämligen hittat några gamla CD-skivor som han har lyssnat på, kul!

Sen på lördag ska jag ut på långpass, blir att springa in till Göteborg och hem igen. Hoppas att kroppen denna gång håller hela vägen. Nu är det mindre än 6 veckor kvar till jag ska springa Göteborgs Marathon. Sjukt taggad!

På kvällen sedan ska vi iväg till ett par vänner för att äta kräftor, mums! Tänkte göra en västerbottenpaj att ha med mig. Ska nog inviga min nya pajform som kom igår från Bagaren och Kocken. Såå snygg, bild kommer sedan 🙂

Passar på att önska er alla en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.