Yay, äntligen fredag

Tänk att det är redan helg igen, veckans alla dagar bara flyger fram. Känner du det samma?

Men idag känns det extra skönt att det redan är fredag, det känns i kroppen att jag har tränat alla dagar i veckan. Startade veckan med styrkelyftning medan Vincent hade orkester. Han spelar nämligen saxofon och är super duktig trots att han bara har spelat 1 år snart.

Även tisdag blev det styrketräning, delade upp passet på överkropp under måndagen och körde underkropp på tisdagen. Sen onsdag och torsdag blev det konditionsträning, konditionstabata på onsdagsmorgon och mtb-cykling på onsdag kväll och igår sprang jag 7 km i skogen.

Så ikväll blir det lugnt, ingen träning för mig. Ska nämligen iväg på Afterwork så det jag kommer att träna är väl att snacka 🙂 hahah. Så ett eller två glas vin på Clarion Post Hotel inne i Göteborg blir det garanterat.

Veckans händelser

Veckan som varit har varit händelserik på många sätt, först var jag iväg på en anställningsintervju för en chefsposition. Så nu håller jag tummar och tår att jag får tjänsten, hade varit sååå himla roligt, en bra utmaning för mig så vi får väl se vad som händer. Ska få besked i nästa vecka. CookEat samarbetet som jag är sjukt stolt över, så himla bra applikation som gör det så himla enkelt för en i vardagen för att kunna planera bra och naturlig mat. Du har väl läst inlägget? om inte hittar du CookEat här.

Lunchdate

Och igår hade jag en superpepplunchdate med Emelie som driver bloggen Under My Umbrella. Emelie är med i samma Influencer Workshop grupp som jag. Vi snackade givetvis om lågkolhydratkost och träning eftersom vi skriver om samma nisch. Lunchen gick alldeles för fort men så är det när man har så himla trevligt. Emelie är en grym inspiratör.

Caesarsallad på Kopps inne i Göteborg
Emelie, min snygga lunchdate!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.