Workshop med grymma influencers!

Igår eftermiddag var jag iväg på en workshop med grymma influencers!

Det är så himla kul att träffa likasinnade, som älskar att skriva, förmedla en känsla, som verkligen brinner för att vara en Influencer. Alltid när vi träffas har vi ett ämne som vi pratar utifrån, bland svävar vi från ämnet men för det mesta håller vi oss till ämnet.

Igår snackade vi kring varumärke, att vara privat eller personlig på bloggen och vad vi vill säga med våra profiler/bloggar/Instagram. Vi som träffades var Jenny, Emelie, Martina, Yvonne, Mikaela, Sandra, Johanna och Siranee. Det är Johanna och Siranee som håller i workshopen och Skapande Verksta.

Alltid när vi träffas går min hjärna på högvarv när man kommer hem. Inspiration till max  😛

Men vad är mitt syfte med bloggen, vad är mitt varumärke?

Om jag ska försöka svara på frågan så måste jag nog erkänna att syftet med min blogg är att inspirera till ett mer hälsosammare livsstill, precis som jag skriver i min profilbeskrivning.

”Varumärke är ett kännetecken som utmärker din specifika vara eller tjänst och skiljer den från andra, skapar igenkänning hos dina kunder”.

Så står det hos PRV, Patent- och registreringsverket

Mitt kännetecken måste då vara lågkolhydratkost och den träning jag gör, men vad skapar igenkänning hos mina läsare? hm kanske att jag är en kvinna i 40-års åldern, jobbar heltid, man och barn. Att få läsa och känna igen sig i det jag gör och kämpar med. Att få läsa och ta del utav mina prestationer, känna sig inspirerade att våga bryta det mönster man själv lever i.

Att vara personlig eller privat på bloggen är jag lite osäker på, för hur uppfattas jag egentligen? den frågan ställer jag nog till er läsare, hur uppfattar ni mig? Kommentera gärna!

Själv tycker jag att jag är både personlig och lite privat. Jag kanske inte skriver om precis allt men mycket delar jag med mig till er. Många som läser min blogg är vänner, släkt, träningsvänner och kollegor, men många är också helt okända för mig. När drar man gränsen på att vara för privat?

Är jag för privat när jag skrev om min sons njursjukdom? nja kanske det, men där kände jag att jag ville dela med mig. Kanske mest för att andra föräldrar skulle kunna hitta information om sjukdomen, symtom och hur det gick för oss. Är du nu nyfiken på just sonens njursjukdom hittar du allt under kategorier, Henoch Schönlein Purpura.

Summa summarum, jag tror att jag har koll på mitt varumärke, min nisch, dvs en inspirerande livsstillsblogg med inriktning på lågkolhydratkost och rörelse/träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.