Vinteräventyr med vår plåtis

Vinteräventyr med vår plåtis

Nu är det högtid att börja planera äventyr med vår plåtis, både till vintern men även till våren. Jag drömmer om att få ta plåtisen till något skidcenter där vi kan åka slalom eller längdskidor. Jag och min man Anders har hela tiden sedan vi köpte vår plåtis snackat om att den ska användas året runt och inte enbart på sommaren. Så nu i veckan köpte vi vinterdäck till vår plåtis från ett par i Borås. Deras plan var också att åka med sin husbil året runt men upptäckte att så var inte fallet. Så nu tar vi över deras tanke 😉

Nu bor vi strax söder om Göteborg och här har vi inte mycket snö på vintern. Så jag tänker att vi behöver förflytta oss längre norröver. Både jag och Anders arbetar heltid så får det bli över helgen vi åker på vinteräventyr med vår plåtis.

Har du några tips åt oss, som du tycker att vi ska åka till?

Både jag och Anders älskar outdoorlivet så vill vi gärna vandra men även åka skidor, så vi tar gärna emot alla olika typer av äventyrsförslag. Jag har skrivit upp att jag vill upp till Branäs för att åka längdskidor men ser även Torsby som ett förslag. Tanken är att vi ska bo nära skidanläggningen, gärna på en camping för att få närheten till dusch och diskmöjligheter.

Jag ser verkligen framemot en vinter med massa härliga vinteräventyr med vår plåtis. Hoppas att även du hänger med mig på alla äventyr både via bloggen här men även via Instagram där jag dagligen uppdaterar med bilder via Stories. Så in och följ mig!

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.