Vilket väder vi har!

Hej,
Vilket underbart väder, varmt och skönt! Håller tummar och tår att värmen håller i sig hela långa sommaren eller hur? Igår passade Vincent på att bada i grannens pool, 29 grader varmt är det i vattnet, skönt!

Nu i helgen håller vi på att förbereda allt inför min och Lindas kalas, massor som ska fixas. Mat ska förberedas – marineras kött som sedan ska grillas och frysar in, altan som skall göras ren och sommarblommor ska inhandlas. Måste vara lite fint runt omkring =) För er som inte vet så fyller jag år om några dagar, håller på att uppdatera mig till en bättre mjukvara utav mig själv, 4.0. Har hört att det är den bästa uppdateringen så jag väntar med spänning. Hahaha

Ha en underbar söndag alla läsare!
kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.