Snöoväder Lindome

Vilket snöoväder vi har haft!

Alltså vilket snöoväder vi har haft här i Göteborg. Vincent mätte snödjupet till 40 cm på vår gräsmatta. Helt galet mycket snö trillade ner igår. Så det gäller att njuta, man vet inte hur länge detta blir kvar eller hur!

I tisdags kom den första snön och det var verkligen kaos i trafiken här i Göteborg. Min plan var att jag skulle köra in till kontoret men pga snöovädret valde jag att jobba hemma istället. I onsdags gick SMHI ut med en varning om att det skulle komma mycket snö och det kan jag meddela att det gjorde!

Jag hade kundbesök i Borås på förmiddagen, men det var inga problem att köra dit. Efter lunch gav jag mig hemöver igen, tänkte det var lika bra att köra direkt. Väl i Landvetter mötte jag snöovädret, men det var inte förrän jag kom till Mölndal som det verkligen vräkte ner.

Göteborgarna är inte vana att köra i snö eller att snöröja, så det är inte konstigt att det blir kaos. Det vräkte ner hela kvällen, tåg- och busstrafik ställdes in. Jag fick bege mig ut i snöovädret för att hämta Ullie och Milo som hade blivit strandade i Kungsbacka och kom inte hem.

Det var spännande att köra ner till Kungsbacka. Jag såg inte mer än ca 2-3 meter framför bilen, ingen utav vägarna var plogade utan bara massa modd som jag gled runt i. Intressant kan man säga att det var 🙂

Vincent och jag var ute och skottade på kvällskvisten och då mätte Vincent snödjupet till 40 cm med hjälp av hans tumstock. Helt galet mycket snö som kom ner på mindre än 12 timmar. Galet men så himla roligt, det är inte ofta vi får snö här nere i Göteborg så nu gäller det att passa på och att njuta.

Nu på lördag ska vi in till Göteborg för lite julshopping. Perfekt med snöfyllda gator, julmusik i butikerna, julstämning delux verkligen. Om inte annat blir det väldigt mysigt 🙂

Har ni snö hos dig, där du bor?

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.