Vilken underbar helg

Alltså vilken underbar helg vi har haft det, speciellt söndagen som bjöd på klarblå himmel och strålande sol. Fåglarna kvittrade och jag fick verkligen vårkänslor.

I lördags vaknade jag med molande värk i höften efter mitt pass hos Anna på fredagen. Hon tyckte nämligen att jag var lite för stel i axel, rygg och höft. Så hon gjorde en stretch övning på mig och min ryggrad genom att lägga mig på sidan och stretcha kota för kota. Skönt när hon gjorde det men under natten blev det typ träningsvärk för mig så jag vaknade med öm höft. Men som tur var gav det med sig under dagen så att jag kunde åka iväg och köra ett pass på gymmet. Blev nämligen rastlös 🙂

Annars blev det mello på lördagskvällen, men både jag, Anders och Vincent tyckte det bara var skitlåtar så vi tittade istället på en film. Så vi fick läsa i tidningen på söndagen vem som vann.

Söndagen bjöd verkligen på sol och helt underbart väder, blev en promenad med Anders medan Vincent och hans kompis åkte pulka/glidare nedför backen. Fåglarna kvittrade! Helt magiskt att gå i skogen och bara lyssna på dom. Vårkänslor kan man lugnt säga!

Passade på att äta lunch ute i solen, Tacosallad, med det som blev över från i fredags. Ibland är det gött att man har rester i kylskåpet. Sparar du också mat som blir över? jag brukar alltid göra det.

Nästa helg drar vi till fjällen för att åka lite skidor, både slalom och längd. Vi åker tillsammans med några vänner och blir uppe en hel vecka. Så skönt, få frisk luft, röra på sig hela dagen och bara mysa på kvällarna med god mat och trevlig sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.