Vilken träningsvärk efter Tough Viking!

Hej,
För att bli av med träningsvärk behöver man träna igen, eller rättare sagt man behöver mjuka upp kroppen igen för att sedan stretcha. Just detta behövde jag så igår blev det ett pass på gymmet för att köra igenom hela kroppen. Mjuka upp musklerna, kan berätta att jag fick en väldigt ”go” träningsvärk efter Tough Viking, förutom gul och blå på vader/knän.

Igår var nog värsta dagen efter Tough Viking, vilken träningsvärk. Hade så ont i armarna så att det var jobbigt att tvätta håret på morgonen, jobbigt att flytta papper på jobbet…. hahah underbart! Så efter middagen igår blev det ett pass på gymmet. Körde igenom hela kroppen, låga vikter.

Så idag kändes det mycket bättre i kroppen, så när Anders tränade yoga så blev det ett benpass för min del. Körde utfall, knäböj, frontböj med 10 kg vikt på stången. Gummiband kring benen och gick åt sidan, 50 st steg per sida. Blev även lite magövningar och rygg som pricken över i:et. Så när jag väl var klar kändes det som om mina ben var som spaghetti. Gött!

Middag blev fylld kyckling eller Salami- och pestofyllda kycklingfiléer. Recept hittar du här. Till kycklingen serverade jag en avokadosallad med lite tomat och lite salladsblad. Tar inte mer än 30 minuter att få maträtten klar, gott och snabbt – ME LIKE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.