Tough Viking 2016

Hej,
Jag överlevde och jag kom i mål!
Nu så här dagen efteråt så har jag ont i hela kroppen, massa blåmärken på ben och armbåge. Super trött, känns verkligen att kroppen ansträngde sig igår.

Vi hade toppen väder, sol och gött väder. Förra året var det regn och super kallt. Perfekta förhållanden, massa publik längs vägen som hejade fram en. Jag hade min egna heja klack med mig, kompisen Lisa, hennes son Erik och min son Vincent.
Vi var 10 st från jobbet som skulle köra ihop men efter starten så splittrades vi, så jag körde racet helt själv. Tur man har pannben så man bara biter ihop och kör!

Burpees/armhävningar – 30 st som straff om man inte klarade av hindret.

Jag klarade inte: 
Lappset Monkey Bar – 30 st armhävningar
Sats Dip Walk  – Burpees 30 st
Roman Rings – Burpees 30 st
Rope Climb – Burpees 30 st
Sats Rampage – Burpees 30 st

Som straff gjorde jag 120 st burpees och 30 st armhävningar utöver alla hinder…. hmm inte konstigt att jag har ont i kroppen!

Mest stolt över att jag kom i mål, men att jag klarade av att snurra traktor däcken två varv helt själv, fixade istanken och klarade av att klättra Cage Climb. Eftersom jag sprang själv fick jag hjälp på vägen av snälla killar som hjälpte mig upp där jag inte nådde. Det var vid Tyrkisk Table och en utav Big Bag Steel Walls, kanten var lite för högt upp.

Jag fixade att bada i det svarta vatten, ankdammen, luktade anka sedan…. helt svart. Luminox slide – den gigantiska rutchkana klarade jag av att åka nedför. Vet inte hur hög den är men högt var det och snacka om att man fick fart ner i dammen. Blev lite renare….. inför finalen!

När man väl hade kommit i mål så började man att frysa rätt snabbt, tur att Lisa hade min väska med ombyte. Rena kläder, handduk och dunjacka.

Det tog mig 1:45 h att ta mig igenom alla dessa 28 hinder under den 8 km långa banan. Gissade innan jag startade att det skulle ta ungefär 1,5 – 2 h. På vissa ställen längs banan var det köer vid hindren så då fick man vackert vänta.

Frågan ni ställer er nu är säkert om jag kommer att göra detta igen? Nja tror inte det, nu har jag testat och visst var det kul, utmanande men jag tror inte jag kommer att köra Tough Viking igen. Men vi får väl se nästa år!

Här kommer lite bilder längs vägen som Lisa tog,

Net Trap
Fire
Ner i Istank
Burr
Cage Climb
Jag klarar det!
Badat i ankdamm
Äntligen i mål!
Gött är det!!!
Medalj
Så här ser mina ben ut idag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.