Vilken helg jag har haft!

Vilken helg jag har haft, först körde jag OCR Golden Trophy tillsammans med Lindome Gym & Hälsa och efteråt drog jag vidare till Influencer Workshop Gbg – Retreat Event på Clarion Post Hotell i Göteborg med övernattning.

Tänkt att få träffa andra bloggare eller influencers, bara att träffas och prata om våra roller som influencers och varför man gör det man gör ger så sjukt mycket energi. Nu var jag inte med hela dagen eftersom jag körde tävlingen men vad jag förstod på de andra så hade det varit bra föreläsare.

Vi fick även goodiebags med oss från eventet med väldigt bra saker, men det skriver jag mer om sedan. Nu ska jag landa i soffan och se en film med Anders.

ps.

Imorgon fyller jag år så glöm inte att gratta mig  😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.