På lördag står nästa utmaning för dörren!

Tiden går så fort när man har skoj och redan på lördag står nästa utmaning för dörren!

Eller rättare sagt jag har två saker att göra redan nu till helgen. Först på lördag går starten på ett nytt OCR lopp med mitt gym där jag tränar. Det är i Slottskogen och vår start går kl 12:20 för dig som bor i stan och vill komma och kolla på oss.

OCR Golden Trophy

Det är 5 km med 100 hinder som vi tillsammans ska ta oss igenom. Precis som förra året ser det ut att blir perfekt väder. Sol, värme och massa härlig energi. Ser verkligen fram emot tävlingen just för att se ifall min höft nu håller för detta. Vi håller väl tummarna för det?!?

Retreat event på Clarion Post

Sen efter tävlingen ska jag på ett Influencer Retreat Event på Clarion Hotel Post här i Göteborg. Träffa massa härliga människor som precis som jag brinner för våra sociala kanaler så som blogg eller Instagram. Vi är många från Göteborg, dvs workshop gänget men även från Stockholm och Lund. Ska bli så roligt att träffa alla.

Hoppas jag bara överlever hinderbanan 🙂

Glöm inte att följa mig på Instagram och framför allt Stories då jag kommer att uppdatera där under dagen/kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.