Vems dag är det?

Hej,
Vems dag är det idag?
Min för att det är min födelsedag eller Vincent för att han har skolavslutning?
Ha ha ha – vi kom fram till att det var vår dag idag!

Skolavslutning 1:a klass, det är stort. Vi slapp regn med det var rätt kallt i morse när vi alla föräldrar stod och väntade på att barnen skulle komma, sjunga osv. De var super duktiga på att sjunga sina sånger, sen gick de i led tillbaka till klassrummet för att få säga hejdå till fröknarna och alla klasskamrater. Grattis nu har du sommarlov fast imorgon ska du vara på fritids….. ha ha svårt att förstå för Vincent. Han vill inte gå på fritids imorgon för han har sommarlov….. hmm hur löser vi detta. Jo han FÅR gå ändå.

Vår ögonsten!

Efter skolavslutningen åt vi lunch på Långedrags värdshus – super god lunchställe, fräscht salladsbord och trevlig personal. Kan verkligen rekommenderas.

Sen på eftermiddagen var det jobb för mig medan Vincent var hos en kompis. Min tur att bli uppvaktad blev nu på kvällen – god middag med paket och blommor. Fick dock förberedda middagen men Anders tillagade den. Tack älskling! Det blev hamburgare med kålrotspommes – mums! Det var så himla gott att jag hann vräka i mig allt innan jag kom på att jag inget kort tagit…

Vad fick jag i paketen då?
en super fin teckning från Vincent
presentkort från svärmor på favvo butiken – Jencic
ett till presentkort från maken på favvo butiken – Jencic
pengar av min mamma att handla på plantagen – kommer att bli mer syrener till min syrenhäck.

Nu ska jag mysa lite med mannen i mitt liv och se till att grannungarna sköter sig, de är föräldrafritt där ikväll och man kan säga att det är fest där nu…..

kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.