Vad har hänt i helgen?

Hej,

nu när det är sommar känns det som man inte riktigt har tid att uppdatera lika ofta. Man har projekt i trädgården och man grejar och fixar hemma osv. Hoppas du har överseende med det.

Nu i helgen har vi varit på visning av fabriken i Torslanda – Volvo. Har en väninna som jobbar där som ordnade så att vi fick komma dit på visning då det i helgen var familjedag/event. Super trevligt och spännande att se hur det ser ut där. En massa roliga saker för barnen att göra osv.

 
 
 
 
 

Premiär tur till Barnsjön blev det i söndags, vi passade på att bättra på vår bränna från USA…. eller nåt.

Anders och Vincent

Vad har vi då ätit i helgen, jo grillat! Jag bara älskar att grilla, så himla gott.
Vi har grillat hamburgare, kött och fläsk kött. Sötpotatis, vanlig potatis och gjort tzatziki mums….

Gillad hamburgare med ost och rödbetssallad
Grillad kyckling med rödbetssallad och grillad halloumi, broccoli
 
Ryggbiff med grillad sparris och sötpotatis
 
 

Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, så ikväll ska jag planera mat inför det. Tänkte göra egen sill.
hmm undra vad mer för gott jag ska hitta på…. återstår att se.

Jo just ja…. höll på att glömma, årets första skörd av jordgubbar gjorde vi idag efter mitt löppass.
Underbart!!

 

Aldrig har jag varit så långsam som jag var idag på min 5 km runda – över 32 min tog det, klockan strulade så jag vet inte riktigt hur lång tid det tog. Men jag var sååå tung i benen, vet inte om det har att göra med att jag har börjat känna av pollen, äter allergi piller, ögondroppar och nässpray. Nyser som bara den och kliar i ögonen. Grr har inte haft så här pass mycket känningar sedan jag bodde i Falun….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.