Våren är här!

Äntligen är våren här. Jag har bytt till sommardäck på bilen och min allergi som brukar slå till kring midsommar är redan här…..

Och i Coronatider så vill man inte nysa och snörvla. Så jag har redan börjat att medicinera mig. Vill inte göra folk oroliga, i tron på att det är corona.

Känner du också av allergi?

Min allergi har blivit 100 gånger bättre sedan jag började med strikt LCHF. Den har inte försvunnit totalt men blivit mycket lindrigare än tidigare.

Här i Göteborg nu till helgen ser det ut att bli toppen värme. Så min plan är att passa på att cykla MTB så mycket som möjligt. Påskhelgen tänkte jag ägna mig åt trädgården, än är det lite för tidigt. Gräsmattan är fortfarande väldigt blött, även om den har börjat växa lite.

På lördag är det fixardag vid Rigortorpet, där vi är medlemmar i deras MTB division. Så det blir att kratta och fixa i skogen och alla våra olika slingor. Givetvis kommer vi att avsluta lördagen med att cykla lite efteråt.

Vad händer det hos dig i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.