Vandra till Ramhultafallet från Sätila!

Nu till helgen gjorde vi en vandring till Ramhultafallet från Sätila. Vi kunde inte ha valt en bättre dag, strålande sol och klarblå himmel. Magiskt var det!

Ramhultafallet är ett vattenfall vid sjön Lygnern som sträcker sig mellan Sätila och Fjärås, dvs mellan Mark Kommun och Kungsbacka Kommun. Vi valde att parkera bilen vid badplatsen vid Sätila. Där ifrån är det ca 7 km enkelt väg till vattenfallet.

Vi hittade ingen bra väg från parkeringen in till stigen utan fick gå via bilvägen en bit innan stigen dök upp. Stigen som vi gick på var bitvis väldigt kuperad. Inget svårt, mer än att man fick upp pulsen och blev väldigt varm.

Med oss på vandringen hängde familjen Cedergren, våra vänner och deras äldsta son med flickvän. Eftersom det var en fin dag så mötte vi väldigt mycket folk under vår vandring upp till Ramhultafallet. Otroligt vacker natur, så när våren kommer vill jag tillbaka för att se och höra hur vattenfallet låter!

Vi hade med oss ryggsäckar med sittunderlag och lite fika. Så när vi väl kom fram filmade jag lite innan vi satt oss och fikade. Underbart, livskvalité delux. Varmt kaffe i en termos och LCHF fralla med ost och skinka. Allt smakar så mycket bättre ute eller hur?

Är du i närheten tycker jag verkligen att du ska ta dig en tur hit, magisk plats!

Hela vår vandring passade jag på att filma, måste öva upp mina kunskaper med att filmredigera med mera. Jag köpte ju mig en Insta360 i våras förra året. Min tanke är att filma mer och dela med mig utav alla våra äventyr även till er andra. Sen är det också roligt att fixa och trixa med sånt 🙂

Här kommer lite bilder från vår vandring till Ramhultafallet!

Vi startade vid Sätila Strand
Bild från min Insta360
Bild från min Insta360
Vid parkeringen, ca 4,5 km till Ramhultafallet
Min film från vandringen till Ramhultafallet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.