Utgång, städa trädgården och kräftskiva – Vilken helg det kommer att bli!

För snart en vecka sedan sprang jag för första gången ett maraton, hela 42 km på asfalt. Helt galet coolt!

Som ni har förstått så har veckan varit lugn, fick massage i måndags och först löpturen blev igår torsdag. Det blev ett lugnt tempo första km men efter ca 2 km fick jag första känningen, baksida lår. Stretchade lite men det släppte inte. Fortfarande kort i musklerna, så det blir att rulla på min foamroller och göra stretchövningar nu i helgen.

Ikväll ska jag in till Göteborg för att träffa min löparvännina Linda. Henne träffade jag genom Team Nordic Trail när hon och jag gick en grundkurs i trail löpning nu i våras. Så vi ska äta en bit mat och ta oss ett glas vin. Ska blir superkul att träffa henne igen.

På lördag blir det att plocka ner studsmattan, plocka in utemöblerna…. städa trädgården helt enkelt! Till kvällen blir det sedan att gå över till bästa grannen Linda och Ingvar för lite kräftskiva. Mums! Tänkte att jag ska göra min västerbottenpaj utan botten, här hittar du receptet.

Vad ska du göra i helgen?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.