Uppdaterar utseendet och nytt träningsschema

Idag har jag uppdaterat utseendet på bloggen, hoppas du tycker om det. Jag tycker att det ser bättre ut nu än tidigare men kom gärna med kritik ifall det blev mer rörigt.

Imorse när Vincent och Anders var på klätterträning så passade jag på att springa ner till gymmet för att köra ett pass. Så himla skönt att springa ner innan frukost, köra ett pass och sen springa hem – det är nog den bästa starten på dagen. Man har sådan energi sen när man väl har ätit frukost och duschat.

Annars har vi tagit det lugnt idag, firat Anders med lite go fika på altan i solen. Vincent utmanade pappa i frisbee kastning. Helt underbart väder om man jämför med igår då det regnade och blåste halv orkan.

 
Nu till veckan kommer jag att vara hemma, ingen resa ännu med jobbet vad jag vet. Har bokat in träning imorgon, onsdag, lördag och söndag. På onsdag kommer jag som vanligt att köra Crossgym, som påminner om crossfit. Här är ett inlägg som jag skrev om just Crossgym tidigare via Matkärlek. Annars kommer jag att köra mitt nya träningsupplägg som jag fick från PT-Sofie i torsdag.
 
Mitt nya träningsupplägg:
1 Tricepsrep 3 x 6 reps – 12,5 kg
2 Tricepsdips på bänk 3 x 10 reps, med så raka ben som möjligt. Rumpa nära bänken.
3 Tricepspress med panna liggandes på bänk, stång med 5 kg på varje sida 3 x 10 reps
4 Bänkpress, 3 x 6 reps 6,5 kg på varje sida
5 Utfall på stepbräda, 8 kg i varje hand, 3 x 12 reps
6 Ben/höftlyft på bänk, 3 x 15 reps med raka ben. Pressa ner ländryggen i bänken
7 Mage i ställning. (Samma som jag gör chins i). 20 st dra upp knä, 20 st lyft med raka ben, 20 st dra upp knä.
Chins och Mage i ställning
 
8 Mage på sne-bänk, 10 kg vikt att hålla i, 20 st rakt upp, 20 st åt varje sida.
9 Chins med gummiband 3 x 10 reps – tänk på att dra ihop skuldror innan du lyfter upp dig.
 
Ryggresning
10 Ryggresning med 5 kg vikt, 3 x 12 reps
11 Framsida lår 3 x 12 reps, långsamt
12 In/utsida lår 3 x 20 reps 23 kg – långsamt
 

Nu är det fokus på Tjejvasan – måste ha mycket styrka i triceps och bålen för att orka de 3 milen. Detta upplägget tar lite längre tid än de tidigare passen men det tar inte längre än 60 min att köra igenom upptäckte jag. Man får verkligen upp pulsen!

Kan säga att jag har go träningsvärk efter mitt och Sofies pass i torsdags. Gött är det, så nu kör vi så det ryker!!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.