Den perfekta starten på en lördag,

Den perfekta starten på dagen är när man tränar innan frukost, helt galet skönt!

Imorse drog jag och Anders ner till gymmet, körde igenom mitt pass som jag fick av PT-Sofie. Har ännu inte fått det skriftligt men jag kom ihåg ungefär vad jag skulle göra. Det är fokus på mage och triceps eftersom jag nu tränar inför Tjejvasan i februari nästa år.
 
Chins med gummiband
Jag och Anders
Dagen äventyr har bestått av att handla farsdag present till Anders, blev ett duntäcke från Hemtex. Så nu kommer han inte att frysa längre på nätterna, ha ha ha. Blev även en tripp till ICA för att handla lite morötter till middagen ikväll, det kommer att bli en mild chiligryta med blomkålsris är min tanke. Hoppas att alla i familjen kommer att tycka om den bara. Kör lite på frihand, har ett grundrecept men jag har gjort om det lite efter min smak o tycke. Recept och bild kommer imorgon om det blir bra.
Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.