Underbart med träningsvärk

Hej
Vilken ”go” träningsvärk jag hade igår, underbart eller hur?!? 

Igår körde jag första passet med ben eller underkropp, mage och rygg. Mage och rygg är jag van vid så där körde jag på som vanligt. Men när det kommer till ben så kan jag säga att mina ben brann…. bokstavligt talat!

Nästa gång jag kör ben måste jag ta med ett anteckningsblock så att jag kan notera ner antal repetitioner jag gör. Upptäckte att jag blev helt tom i huvudet när mina ben darrade, så himla slut blev jag.

Vad jag tror att jag gjorde: 
Utfall med 5 kg hantel, gjorde jag 3 x 20 per ben, så totalt 60 st.
Benböj med 5 kg hantel, gjorde jag 3 x 30, så totalt 90 st. Hmm kommer att kännas idag/ikväll.

Middagen igår blev bättre än den första paleorätten jag gjorde. Det blev en sötpotatispaj med nötfärs och enl receptet så skulle man inte krydda så mycket typ bara salt, peppar och paprika ovanpå. Något jag lärde mig efter i söndags när jag gjorde köttbullar, var att krydda mer. Måste erkänna att denna paj blev verkligen god. Fick även tummen upp av Anders. Receptet är från Paleo på 30 dagar som Annika Sjöö gjort.

 
 


Sötpotatispaj med nötfärs

4 portioner

4 stora sötpotatisar
2 ägg
400 gram nötfärs
1 röd paprika
1 gul lök
havssalt
svartpeppar
1 msk paprika
1 msk oregano
1 stor vitlöksklyfta
kokosfett

Sätt ugnen på 225 grader
Skala och skiva sötpotatisen, koka den sedan tills den mjuknar
Under tiden hackar du löken och vitlöken, stek den tills den mjuknar och tillsätt sedan nötfärsen och kryddorna
Mixa sedan sötpotatisen tillsammans med äggen
Blanda sedan samman nötfärsen och sötpotatisen
Lägg ett bakplåtspapper i en ugnssäkerform och lägg sedan röran på pappret
Grädda sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter

Jag serverad med en grönsallad och avokado, Smaklig måltid!
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.