Underbara måndag, NOT, trött som bara den!

Hej,
idag är jag trött, trött som bara den. Fattar inte varför eller jo det gör jag. Igår kväll körde vi mammor ett hockey pass fram till 22.00 sen hem duscha och sen i säng. Nja just då igår var jag inte trött. Men nu är jag det….. ha ha ha

Idag fick vi reda på att den 26-28 februari blir det en 3:e biopsi för Vincent. Nu håller vi tummar o tår att denna otrevliga sjukdom bara försvinner….. Ska bli skönt att få mer besked om vad som händer med han. Kommer han att bli fullt frisk igen eller? Kommer han att få några men efter allt detta? ja frågorna är många och förhoppningsvis får vi svar på alla. Vi kan inte ha en bättre doktor än Sverker Hansson säger jag bara, Drottning Silvias Barnsjukhus, Östra. Snacka om underbar människa!

Vincent har i alla fall somnat nu, så nu passar jag på att mysa själv i våra fåtöljer framför kaminen, ni kan bara gissa hur nöjd jag är med denna plats. Älskar den! Man kan nästan fråga sig varför jag inte köpt dessa tidigare. Tänkt vilken utsikt jag har just nu……

Imorgon ska jag köra ett träningspass med min vän Yvonne nere på Nordic Wellness i Kållered, CXWORK30, ska bli spännande och se vad det är för något. En utmaning för bålen, enl deras hemsida.
Jag och Anders har delat upp veckans alla dagar så att vi får träna ungefär lika mycket. Sen kan man alltid ta med Vincent till gymmet – slänga in han i lekhörnan. Vi gjorde det förra vecka och det funkade kanon. Men det är lite svårt att göra så på vardagarna tycker jag. Blir rätt sent innan man kommer hem osv med mat o läxor.

Sen tänkte jag lära mig lite om TRX, finns ett sådant upphängt på gymmet, men jag vet inte riktigt hur man göra. Måste läsa på lite -)

Beach 2014 here i come! ha ha ha – snacka om tidig 40-års kris eller nåt….

Så här ser jag ut idag, undra hur jag ser ut om 2 månader efter en massa träning???
Snyggt – not men den bjuder jag på.

Trevlig kväll

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.