Ullevi Arena Challenge

Imorgon smäller det, Ullevi Arena Challenge! Ska bli sjukt kul att köra denna  OCR tävling med vännerna på gymmet, Lindome Gym & Hälsa. Vi ska kämpa oss igenom 60 st hinder som finns längs med den 5 km långa banan.

Som tur är kommer det inte att vara något vattenhinder eller elhinder. Skönt! När jag körde Tough Viking i april var det både isvak, hoppa i ankdamm och åka rutchkana ner i en annan ankdamm. Kan säga att man luktade inte mumma sedan… fick slänga kläderna eftersom lukten satt kvar.

Hur ser banan ut?
6884fe_ae928e477a784c4388291c81e0d637bc-mv2_d_1753_1240_s_2

Runt och kring Ullevi kommer vi att springa och göra alla dessa olika hindren. Vill man kolla på detta så är första starten kl 12:00 för eliten, men vi startar inte förrän kl 14:50. Vi kör i gruppen som heter Run for Fun, där har man 3 försök på sig innan man kan gå vidare på det hindret man försöker ta sig över. Jag kommer att skriva ett inlägg om äventyret som kommer ut under nästa vecka.

Om man vill komma och titta, kostar det något?

Det är helt gratis att komma in till Ullevi för att titta på start/målgången så det är bara att klä på sig varma kläder och heja fram oss alla som springer. Glöm inte att jag och gänget från Lindome Gym & Hälsa startar kl 14:50.

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.