Trött som bara den

Fy vilken dag säger jag bara. Inatt var det storm igen i Göteborg. Det ven som bara den i natt så jag vaknade och sen kunden jag inte somna om….. så sista gången jag kollade på klockan då var hon 04:00. Ja ha bara 2 h kvar tills jag ska upp och jobba….. snark!

Så idag har jag drucket väldigt mycket kaffe bara för att hålla mig vaken.
Så middagen idag blev barnvänligt och enkelt.

Stekt falukorv med stuvad vitkål till mig och Anders medan Vincent fick potatismos till.

Stuvad vitkål gör jag genom att hälla i en skvätt grädde, låter detta koka upp med strimlad vitkål. För att tjocka på såsen lite har jag i 2 msk Philadelphia Ost i. Salt och peppar, klart.

Igår kväll hade vi damer träning igen i Kållereds Ishall, så himla roligt. 1,5 h tuff träning, massa teknik hade vi igår. Jag hade köpt nya hockey skridskor eftersom de jag åkte på förra helgen tillhör Anders och är 2 nr för stora för mig. Helt plötsligt åker man 10 gånger bättra. Jag köpte skridskorna på XXL i Sisjön för 199 sek. Passade mig perfekt, ekonomiskt. När jag ändå var där köpte jag en egen hjälm med galler och ett par handskar. Killen som hjälpte mig i butiken tyckte det var super häftigt att vi mammor skulle spela hockey.
Girl power!

Mitt inköp hos XXL i Sisjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.