Träning när den är som bäst

Hej,
Igår körde jag och Anders ett pass på gymmet efter några veckors semester från just gymmet. Så idag kommer träningsvärken att komma krypandes framåt eftermiddagen. Tur att jag ska till gymmet även idag, slakt av ben är tanken. Nästa måndag ska jag nämligen köra igång med PT-Sofi igen. Behöver väcka musklerna innan dess annars kommer hon ta dö på mig. Hahaha.

 

När man är två på gymmet blir det att man kör lite hårdare än vad man hade tänkt sig. Man kan pusha varandra på ett annat sätt, klämma ur det sista ur muskeln. Det är så mycket roligare när man är två eller hur? Tränar du helst själv eller med någon?

De övningar jag kör hittar nu under fliken som heter just Träning.

Men jag kommer säkert att ändra om lite bland övningarna nu när PT-Sofi (Lindome Gym & Hälsa) tar över. Men jag ska försöka att löpträna minst 2 gånger per vecka, ett pass ska vara att springa i Bunketorp. Bunketorp är värsta intervallbana, man är helt död när man har sprungit där. Men omgivningen är toppen, underlaget är skönare än asfalt, skogsstigar.

Jag och Anders passade på att springa där i söndags, tog 2 varv på 5 km banan. Min puls låg på ett snitt 155 slag/min. Om jag jämför det med Anders så ligger han på ett snitt 121 slag/min. Måste få ner min puls! Mitt mål under hösten och under våren 2017 är att jobba så att min puls går ner. Jag ligger alldeles för högt, jag bränner ur mig själv när jag springer långt, kan inte öka farten för pulsen blir för hög.

Så tanken är att köra intervallpass minst 1 gång per vecka och framför allt i Bunketorp, då man får det naturligt utmed banan.

Ha en bra dag!
Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.