Träning för första gången!

Det är inget att hålla på, det är bara att köra igång eller hur? Idag börjar jag mitt nya liv eller säger man inte så när man har köpt gymkort i januari….

Jag var inte helt ensam på gymmet, vi var några tappra som kämpade mitt på dagen, en lördag. Sprang på löpnandet ca 20 min och sen körde jag ben, mage och rygg. Såå skönt när man väl är klar. Men jag skulle behöva någon som hjälper mig med ett program,  funderar på pt… kostar dock en hel del. Får fundera lite på det.

Nu sitter jag hemma i soffan helt själv, Anders är iväg och springer i bunketorp och Vincent hos en kompis. Såå tyst o skönt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.