Team Lindome Gym & Hälsa

Nu i helgen hade jag och gänget ”Team Lindome Gym & Hälsa” träning med Niclas Oppäng, från Bunkern/Military Fitness. Niclas är en stor profil inom just OCR och det är han som sätter banan inför Ullevi Arena Challenge som går av stapeln den 19 november. 

Vi började med en liten lätt uppvärmning, att jogga lite lätt till Bunketorp i två led. Vi gjorde en massa olika övningar under vår lätta joggning som armhävningar, burpees, planka och intervall löpning. Uppvärmningen tog ”bara” 45 minuter. Därefter körde vi kettlebells i 40 minuter… dum som jag var tog jag en vikt på 16 kg… som jag fick ångra rätt snabbt och byta ner till 8 kg.

Vi körde 6 – 7 övningar tror jag, dvs vi byggde på hela tiden. Körde i 30 sekunder, ingen vila mellan övningarna utan när varvet var klart vilade vi i ca 30 sekunder. Därefter vände vi tillbaka och plockade bort en övning per varv….. ja kan säga att man blev helt slut!

Helt underbar träning, perfekt att vara ute trots regnet. Kanske jag är lite sjuk men just sådan här typ av träning tycker jag är grymt kul, älskar det! Hela jag var helt blött, skorna genomsura. Kan säga att det var rätt skönt att komma hem, ställa sig i duschen. Där stod jag läääänge 🙂

Läs ett tidigare inlägg om just tävlingen, klicka här!

20161105-1
Niclas Oppäng, bild lånad från Lindome Gym & Hälsa
20161105_115540
Blöta skor

Länk till en film som spelades in, du ser mig i röd regnjacka.

Nu laddar vi upp inför den 19 november då tävligen går av stapeln, det är fri entré så är du nyfiken och vill titta så är det bara att dyka upp. Vi kommer att köra i Race 4 fun och den startar kl 14:30 och framåt. Än vet jag inte vilken tid vi kommer att starta men jag återkommer om det.

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.