Taggad inför Tjejvasan!

Nu på torsdag kör jag upp till Mora, för att jobba där precis som alla andra år. På lördag står jag i startfållan igen för Tjejvasan men frågan är om jag är taggad?!?

Vad jag har sett så finns det inte så mycket snö i Dalarna, eller framför allt i Mora. Jag följer Vasaloppet på Instagram och de lägger ut för fullt konstsnö. Och det är just det här med konstsnö som känns lite jobbigt. Det kommer att vara en utmaning att skida de 30 km som ändå Tjejvasan är.

Håller tummar och tår att de får lite natursnö!

Men det är bara att vara positiv, ta fram pannbenet och ta sig igenom de 30 km som Tjejvasan är. Hoppas på lagom kallt och strålande sol. Jag kommer att starta i startgrupp 5, så min start går kl 09:45 om jag inte minns helt fel.

Under veckan kommer jag att jobba upp på Vasaloppet genom mitt jobb. Jag kommer att vara volentär i vår peppstation i Läde. Där vi delar ut ljummet vatten till alla skidåkare. Det är superkul att vara där upp då. Man får sjukt mycket energi av alla åkare.

På tisdag nästa vecka åker jag hem igen och då är det Anders tur att åka upp. Han och hans jobb kör nämligen företagsstafetten. De har 5 lag och givetvis tävlar de mot varandra. Så håll tummarna för att Anders lag vinner, även om jag inte tror det…. hahaha

Imorgon blir det sista träningspasset för mig innan lördagen. Gäller att tagga till nu så att kroppen verkligen vill röra på sig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.