Svärmor 80 år

Svärmor 80 år

Svärmor hade hyrt en charmig röd banvaktarstuga vid Hyttsjön. Tänk er en plats utan el eller rinnande vatten, där det är utedasset som gäller när naturen kallar, och all matlagning sker på grillen eller gasolspisen. Under huset finns en matkällare för matförvaring, och ett litet kylskåp som också drivs på gasol stod i köket.

Det var en otroligt avkopplande upplevelse, men också en liten utmaning, vilket verkligen får mig att uppskatta de bekvämligheter vi har i våra moderna hem idag. Att lägga undan mobilen och bara njuta av tystnaden var magiskt. Såå himla skönt att lyssna på fåglarnas kvitter eller ta en promenad längs den gamla banvallen. Vi hittade både kantareller och smultron – mums!

Vi sov i vår plåtis medan sonen sov i stugan med farmor. På svärmors födelsedag anslöt sig även Sofia och Lill-Bill som kört upp från Stockholm på morgonen och på kvällen kom alla andra gäster. Det blev en riktig överraskningsfest för svärmor, som jag tror hon uppskattade till fullo. Vi grillade kött och en massa härliga grönsaker som vi alla njöt av.

Fyra fantastiska dagar i naturens famn och minimalt med tid framför mobilen. Jag kunde inte låta bli att dokumentera äventyret genom massa bilder, som jag tog med mobilen. Vår plåtis klarade sig precis på batteriet – bara två streck kvar av åtta. Tur att vi har solceller på plåtisen som laddar batteriet på dagarna när solen skiner eller om solen skiner 😘

Nu har vi lämnat sonen och är på väg mot nya äventyr i Lofsdalen, där jag ska arbeta genom mtbtjejer.se och hålla i girls-clinics tillsammans med Linda Siljhage. Mer om det kommer snart!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.