Superior Kids vilken besvikelse

Hej,
Vart tog sommaren vägen? Värmen?
Usch vad kallt det har varit i helgen, blåst och små regn. Söndagen var iof lite bättre, jag hann klippa gräset så nu är det snyggt i trädgården igen. Men det jag skulle skriva om var helgens äventyr som Vincent skulle köra med sina kompisar. Superior Kids – årets hinderbana för barn. Vilken reklam som de har spridit bland alla sociala medier men vilken besvikelse….

Det var Vincent och 6 st av hans kompisar som skulle köra denna hinderbana. Vincent hade givetvis tittat på reklamvideon om eventet och tyckte det såg cool ut. Vilka hinder osv.

Först skulle tävlingen vara på Slottskogsvallen men flyttades för mer än 1 månad sedan till Kviberg istället pga att det var så pass många som skulle köra hinderbanan. När vi väl kom till Kviberg var det kaos redan på parkeringen. Efter en stund hittade vi en parkering, promenerade bort till fotbollsplaner där de skulle ha hinderbanan.

Eftersom vi var sena hit så det var ingen kö till själva utdelningen av nummerlapp eller armband som barnen fick. Så där gick det väldigt smidigt men sen kom nästa boom.

Dom hade matförsäljning som grillkorv och hamburgare, kaffe och läsk. Den kön var enorm, vi stod i kön över 60 minuter innan vi fick beställa kaffe till oss båda och en hamburgare. Kan säga att det är tur att man är förberedd, jag hade egen macka med mig! Fredrika frö och nötbröd – perfekt att ha färdigskivade i frysen. Här hittar du receptet.

Vi hann precis fika innan det var dags att värma upp och köra hinderbanan. Det var här man kände besvikelsen, vad var det för hinder?  Vart var alla däck som de skulle klättra över eller hoppa i? Vart var väggen? Vart är rören som de skulle krypa igenom? Vattenhindret?

Förväntningarna var höga eftersom reklamfilmen som de har spridit i alla social media var helt annorlunda, stämde inte alls med verkligheten! Hemmasnickrade hinder….

Läser man på Superior kids sida på facebook så är det inte någon som är positiv, folk vill ha tillbaka anmälningsavgiften, alla är sjukt besvikna. Jag är också besviken på arrangören, luras på det sättet. Med tanke på hur de marknadsfört hela eventet och hur verkligheten såg ut…. inte okej!

Vincent har inte sagt något om att han var besviken över hindren, jag tror att killarna tyckte ändå att det var kul. De samarbetade jättebra över de hinder som fanns, teamwork! De var supernöjda när de väl kom i mål, över sitt diplom och medalj. Men vi kommer nog inte köra detta event igen.

Här kommer lite bilder från hinderbanan,
kram kram

Klätterväggen
Kö vid ett hinder
Armgång på stege
Äntligen över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.