Stockholm och Midnattsloppet 2017

I helgen sprang jag och mina kollegor Midnattsloppet i Stockholm. Jag har tidigare sprungit det i Göteborg men i år blev det en team aktivitet med kollegorna.

Min uppladdning har under förra veckan varit helt okej, tagit det lugnt för att kroppen ska tagga till. Men det är skillnad att tagga till hemma kontra på ett hotellrum.

Jag bodde på Scandic Malmen som ligger på söder så det var enkelt att ta sig till och från loppet. Laddade upp med en promenad genom söder på förmiddagen, sallad till lunch ute och en hamburgare utan bröd på hotellet under eftermiddagen.

När vi väl kom till området vid Zinkensdamm IP så upplevde jag en viss kaos, det var ingen struktur som det är i Göteborg med tydliga markeringar vart man ska ta vägen, till sin startgrupp osv. Så det slutade med att vi givetvis startade i fel grupp 🙂 hahah

Hur upplevde jag banan?

Om man jämför med Göteborg så kändes denna ”lättare” eftersom backarna i Göteborg är betydligt högre och jobbigare. Den upp till Masthuggskyrkan är hemsk. Det var betydligt mer människor som sprang i Stockholm än i Göteborg. Ibland blev man inlåst mellan ett gäng människor så att man inte kunde ta sig vidare. Tror att det var ca 40 000 st som anmält sig till Stockholm. Så ni förstår att det är lite människor 🙂

Jag är nöjd över mitt resultat på 01:07 h, det är nog samma tid som jag hade i Göteborg förra året. Jag hade sagt till mig själv att jag helst vill till 01:00 h men men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Ny bana, 0 koll på hur den ser ut så summa summarum så är jag nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.