STC Kållered

För ett tag sedan öppnade STC här i Kållered och givetvis var jag där för att provträna.

Ni som följer mig här, på Instagram och Facebook vet att jag tränar på ett gym som heter Lindome Gym & Hälsa. Men nu har jag två träningskort ett på Lindome Gym & Hälsa och ett på STC Kållered men på sikt kommer jag att byta till enbart STC i Kållered.

Anledning till byte

Anledningen till att jag kommer att byta är att det börjar bli trångt i vårt lilla gym här i Lindome. Jag har funderat på att byta ett tag nu men det har inte funnits något som lockat tidigare förrän nu när STC i Kållered öppnade. De hade ett otroligt bra öppningserbjudande, med prisgaranti dvs att de justerar inte priset vid autogiro.

1500 kvm med öppna ytor

Det är en lokal på 1500 kvm med öppna ytor, maskiner, Crossfit bur, löpband, cyklar, crosstrainer, roddmaskin, trx-band och en massa lösa vikter och stänger. Själv saknade jag lite gummiband och rörlighets pinnar som jag meddelade receptionen om. Fick till svar att givetvis ska vi beställa det, tillsammans ska vi skapa det bästa gymmet! Musik i mina öron 😉

Nu när jag mest tränar på gym och inte går på några pass så passar STC i Kållered mig perfekt. Mitt mål med min träning är att bygga upp min kropp igen efter mina skador. Ni vet, min höft som jag skadade efter ett maraton och min ländrygg som jag läcker ledvätska mellan två kotor.

Än så länge är det inte så pass mycket folk där, vilket är jätteskönt tycker jag. Än så länge har jag inte lärt känna några men jag har pratat med lite folk där. Kul när man lär känna lite fler så man kan snacka med lite folk som man har gjort på Lindome Gym & Hälsa.

Jag är i alla fall positivt överraskad till STC i Kållered Här kommer lite bilder från gymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.