Spanien och Estepona

Igår blev en långdag med fasta, även för min vännina Linda eftersom vi reste till Spanien och Estepona tillsammans.

Men nu är vi här i Estepona och vår lägenhet vi hyr är hur fin som helst. Precis vid stranden. Så igår när vi landade på Malaga flygplats så hade vi bokat taxi som skulle köra oss den timmen ner till Estepona eftersom ingen av oss ville köra själva. Kostade inte mer än 70 Euro men väl här på plats upptäckte vi att det hade varit bra med bil. Men det få vi lösa till nästa gång tänker jag. Så himla mysigt här.

När vi kom till lägenheten promenerade vi iväg för att handla middag till oss och lite frukost. Aldi låg inte mer än 800 meter bort med det blev tungt med all mat och 6 vattenflaskor som vi köpte.

Till middag blev det tapas, olika skinkor, oliver, fetaost, jordgubbar och chili som Linda stekte i olivolja och saltade. Jättegott! Vi hade även köpt en flaska Cava i affären så bye bye ketos. 🙂

Idag blir det att utforska vårt område, se vad det finns att göra och att se. Kommer säkert att bli en eftermiddag i solstolen för solen är på väg upp. Strax ska jag klä om till träningskläder och dra ut på en löptur eller powerwalk om jag får med mig Linda.

Vår utsikt från balkongen
Äntligen middag
Mums!
Vi satt ute tills månen gick upp, så himla vackert även om det var svårt att fotografera.
Godmorgon Tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.