Söndag – vilodag eller?

Hej,
är söndag en vilodag? Nja…. inte riktigt i mina ögon. Allt ska planeras inför veckan som kommer. Mat ska handlas/planeras och beställa hem, mat.se. Grymt nöjd, så vi kör en vecka till med de. Även  denna vecka som kommer är kort vecka – fredag är röd, Sveriges Nationaldag och den ska firas?!
Hos oss kommer den nog firas lite, fast utan Anders som tävlar då. Men vår flagga åkte upp idag, en fasad flagga har vi. Den förra vi hade tog en storm i höstas…. men nu äntligen har vi köpt en ny.

Nu till veckan kommer vi att äta kyckling, fisk och korv – det är planen än så länge. Vad till…. jo sallad, sötpotatis, vitkålssallad och rödbetssallad. Har ingen skriven matlista denna vecka för jag orkade helt enkelt inte göra en…. trött idag, ingen inspiration typ… ha ha ha så det återstår att se vad det blir i veckan. Ni får hålla koll helt enkelt.

Vad har annars hänt här idag, jo jag, Anders och vår vän Martin var med oss ut och sprang. Tanken var att vi skulle springa 2,1 mil eftersom jag och Martin ska springa ett lopp om 1 vecka på just den distansen men den rundan som Anders tog med oss på gjorde att jag bara orkade 1,6 mil – Sandsjöbackaleden sprang vi…. vi hoppade över stock och sten, det gick brant uppför och sen utför…. puh super jobbigt var det. Så nu säger min pulsklocka att jag har 49 h återhämtning….. jobbigt var det…..

Idag har vi ätit rester mest hela dagen, både till lunch och middag. Så nu är kylskåpet verkligen tomt.

Ifall ni undrar vad allt det gröna är så är det Oregano på tork…. har så himla mycket i min pallkrage. Så säg till ifall någon vill ha lite, finns mängder med oregano – 2 sorter, timjan, gräslök och mynta.

Tack och god natt för idag.
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.