Snygga Träningskläder

Detta är reklam och innehåller annonser för Style By JNY.
Som ni kanske vet så är jag ambassadör för Style By JNY, som har otroligt snygga träningskläder tycker jag. Som läsare utav min blogg så får ni 15% om ni handlar hos de. Bra va!

Jag älskar färg och träningskläder med högmidja. Precis som Style By JNY har. Om du följer mig på Instagram – Pelantz – så har du garanterat sett alla deras träningskläder.

Jag har ett par shorts som heter Narrow långa, supersköna som jag mer än gärna har på gymmet eller ute. Sitter tajt och har högmidja önskar bara att den fanns i flera härliga färger.

Narrow långa shorts

Sedan har jag ett set Zhiva för yoga och gym, där färgen är corall. Såå himla härlig färg tycker jag. Man lyser verkligen upp när man kommer med de. Givetvis högmidja. Sitter också bra, håller in magen. Om du har stor byst kan jag inte rekommendera själva bh.

Min byst är på gränsen. Jag tycker nämligen att en sport-bh ska sitta åt och denna är mer lös kring bysten. Det går att köpa träningsbyxan och sport-bh var för sig nämligen.

Zhiva set för gym/yoga

Förutom Zhiva set så har jag även ett par Narrow Fitness tights och Shape Yoga. Narrow älskar jag, den lyfter rumpan och har supersnygga sömmar. Shape Yoga är mer som ett par mjukisbyxor. Har tränat i de en gång och då svettades jag igenom materialet. Så de är mer yoga byxor som namnet säger 😉

Narrow Fitness Tights och Shape Yoga

De har även otroligt fräcka sport-bh, framför allt Moogly för oss med lite större byst. Jag har den inte ännu men har beställt den. Den finns i 3 olika färger.

Sen funderar jag över några linnen, jag gillar när det händer något på ryggen. Vad tror du om denna?

Så in och hitta dina favoriter bland alla deras snygga träningskläder!
www.stylebyjny.se

Som läsare av min blogg så får du 15% i rabatt om du uppger min rabattkod – Pelantz. Du lägger in den vid kassan under +Lägg till rabattkod.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.