Skidkläder till Vincent

Inlägget innehåller annonslänkar för Stadium

I söndags plockade vi ner våra skidkläder från vinden. Precis som jag anade hade Vincent växt ur både skidkläder, vantar, hjälm och underställ. Så det var bara att åka iväg till Stadium för att handla lite skidkläder till honom.

Vi brukar oftast åka bort till Stadium i Sisjön här i Göteborg för att handla men orkar man inte det så finns ju alltid nätet. Lika smidigt tycker jag!

Just i helgen hade de medlemsdagar, så då var det 25% rabatt på många produkter och jag tror att de fortsätter några dagar till. Spana in de kläder vi köpte till Vincent här nedanför. Så snygga, han kommer bli coolast i backen!

Vi hittade en hoody, skidbyxor, skidjacka på rea, skidglasögon och en hjälm. Tumvantar, underställ och skidstrumpor hittade vi också. Så vi kom hem med en stor kasse med massa grejer till Vincent. God Jul sa tomten 🙂

Denna gång köpte vi vuxenkläder till honom eftersom han är nästan lika lång som jag. Förhoppningsvis kommer han kunna ha dessa även säsong 2020/2021 eller vad tror ni? Om inte annat hoppas jag det.

Så nu är vi redo för jullov och skidsemester i Funäsdalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.