Semester, Funäsdalen & Snö

På fredag går jag äntligen på semester. Ska bli så himla skönt att få komma iväg till Funäsdalen. Snö, längdskidor och bara ta det lugnt i stugan. Precis som förra året drar vi iväg upp till Fjällen, Funäsdalen.

Vi har velat fram och tillbaka om vi skulle åka eller inte. Tillslut bestämde vi oss för att åka. Vi har med oss vår egen mat på resan, vi åker egen bil och det är bara vi som hänger i stugan.

Det ska bli så himla skönt att komma iväg. Få åka längdskidor, få vara ute i den friska luften, få se snör. Här hemma i Göteborg växer fortfarande gräsmatten…. Grön och fin!

Annars är det fullt upp här hemma, eller rättare sagt fullt upp på mitt jobb. Jag har minst fyra möten per dag nu, hinner knappt gå ut på lunchen. Även om det bara regnar just nu i Göteborg. Det är gråare än gråast ute nu. Så himla trist. Håll i med min träning. Ju mer stressigt jag får det på jobbet, desto viktigare blir det för mig med min träning.

Här hemma håller jag på för fullt med att packa och förbereda mat, julskinka, kamben och mitt bröd som ska med upp till Funäsdalen. Gjorde köttbullar förra veckan, så snart känner jag mig redo att åka.

Min dator följer med upp till Funäsdalen, så givetvis ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.