Salt och pepparkvarn – Le Creuset!

Inlägget innehåller annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Idag tänkte jag tipsa om något som jag älskar och framför allt uppskattar och det är mina salt och pepparkvarn som jag köpte för ett tag sedan via Bagaren och Kocken.

Tidigare har jag haft en billigare variant av kvarn. Kan villigt erkänna att lite då och då blivit irriterad eftersom kvarnen inte malt så fint som jag önskat. De orkade inte mala himalayasaltet så till slut tröttnade jag.

Snacka om skillnad med riktiga produkter, varför är man dumsnål? ja det kan man fråga sig. Men jag är glad att jag satsade på ett riktigt set från Le Creuset.

Mina är svarta och är 21 cm höga, såå snygga!

salt och pepparkvarn set

De finns i lite olika färger och storlekar så in och hitta din favorit!

Pajformen på bilden är även via Bagaren och Kocken fast inköpt för något år sedan, men de har kvar märket – Gerbera. Den tål över 250 grader och fungerar i mikrougn. Det som är så himla bra är att maten inte bränner fast på kanterna. Finns i massa olika färger så det är bara att hitta sin favorit och beställa, själv såg jag en tomatröd som jag har beställt. Bra priser också vilket man uppskattar 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.