Produkttest av Crock-Pot Express Multi-Cooker

I Samarbete med Acreto AB och Bagaren & Kocken
Tänk att kunna laga bra mat snabbt, göra favorit grytan på bara 20 minuter eller varför inte tryckkoka lax på bara 6 minuter?

När jag fick frågan ifall jag ville vara med och testa nya Crock-Pot Express blev jag väldigt glad. Superkul eller hur? för vem passar inte bättre för det 🙂

Älskar att laga mat som ni vet, älskar när det går fort och är enkelt att laga bra mat.  Passar perfekt i mitt liv med barn, träning och heltidsarbete. Mindre tid i köket och mer tid för mig att lägga på annat – win win helt enkelt 🙂

Crock-Pot Express Multi-Cooker

Den 1 november lanserar Crock-Pot en ny modell, Crock-Pot Express – en tryckkokare med slowcooking funktioner. Den har åtta förinställda funktioner som gör det enkelt för dig att göra både grytor, chili, soppor eller grönsaker som du ångkokar. Även om jag inte äter ris, potatis eller efterrätter ser jag att man även kan tryckkoka det. Coolt!

Det finns fyra matlagningslägen, tryckkok, slökok, ångkok och bryning. Än så länge har jag bara testat att bryna och tryckkoka, slökoka kan man sedan tidigare 😉

Finns en funktion för att tidsfördröja tillagningen, har ännu inte testat det men rätt smart ifall man laddar den på morgonen för att vara klart till senare. Men frågan är om man törs göra så med upptinat kött. Kanske ifall man lägger ner fryst kött…. Får prova det helt enkelt om jag törs 😉

Jag måste säga att hittills är jag sjukt imponerad av Crock-Pot Express, den gör att det blir roligt i köket igen. Så nu är jag sjukt taggad för en härlig höst med massa nya Crock-Pot recept och även pröva att göra om alla mina gamla recept.

Du hittar alla mina Crock-Pot recept.

Sammanfattning

Nu när jag har haft den en tag så har jag fått ett väldigt stort ha-begär. Jag tycker den är riktigt bra. Snäppet bättre än min förra faktiskt. Just för att det går så pass fort när man tryckkokar och det blir supergott!

Funderar du på att köpa en så tycker jag verkligen du ska satsa på denna. Min förra hade inte bryn funktionen och nu med den nya så slipper man bryna i stekpannan. Mindre disk helt enkelt!

Som du förstår så är jag såld på den. Kommer att bli en rolig höst och jag har redan massa inspiration vad jag kommer att göra i min Crock-Pot Express.

Crock Pot Express på uppvärmning
Crock Pot Express är laddad med lite lax
Crock Pot Express står på eftervärmning – 6 minuter har gått.
Crock Pot Express
Crock Pot Express – Ventil för tryckkokning
Crock Pot Express – lätt att öppna och stänga locket
Crock Pot Express – storlek 5,7 liter
Crock Pot Express – locket på nu kör vi!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.