På spa i Tällberg!

Förra helgen var jag och min tjejkompis Linda i Tällberg. Hon har tillsammans med sin syster en stuga där. Ligger i Östanhol, ca 3 km från Tällberg. Precis vid Siljan.

Så himla vackert och mitt i Dalarna ligger denna lilla stuga som jag och Linda var i under förra helgen. Planerade det så himla lägligt då jag ändå skulle upp till Mora för att träffa en utav mina kunder. Så jag passade helt enkelt att stanna kvar under helgen istället för att åka hem.

En dag checkade vi in på Dalecarlia Hotel och Spa. Det regnade nämligen ute och vad passar inte bättre än att ta en dag vid deras Spa. Deras hotell ligger högt upp i Tällberg och med en fantastisk utsikt ut över Siljan. Magiskt säger jag bara.

Vi valde enbart Dagspa, då får man utnyttja poolerna, torrbastu, relaxavdelningen, gym och lån av handdukar. Givetvis fanns det hudvårdsprodukter att använda, Kerstin Florian, det fanns schampo, balsam, duschtvål och bodylotion. Så jag och Linda luktade supergott efteråt 😉

Vi startade med att äta lunch på hotellet, en supergod lunchbuffé med ett stort salladsbord. Passade mig perfekt, här kunde jag plocka precis det jag vill ha. Soppan var tyvärr inte så god, smaklös. Så jag gick och sa till så att inte fler blir besvikna.

Med respekt för alla andra som var på Spa så valde jag att inte fota där inne. Men det var väldigt mysigt. En större pool där man kunde simma några längder i lugnt tempo, kring poolen fanns lite loungemöbler. Innan för det rummet fanns en bubbelpool, bastu och två duschar. Sedan utanför fanns en varmpool. Där kunde man sitta och titta ut över Siljan. De hade även ett rum med solsängar där man kunde ligga och läsa en bok eller tidning. Perfekt relaxhörna och givetvis utsikt över Siljan.

Så himla avkopplande och mysigt!

En trappa ner vid spa:t fanns det ett fullstort gym med fria vikter osv men jag valde att inte träna. Kände att jag behövde koppla av helt enkelt, flyta i vatten och bara titta på utsikten!

Ska du till Tällberg, kan jag varmt rekommendera Dalecarlia Hotel och Spa.

Här ser du lite bilder från vår dag,

Bild från Dalecarlia Hotel och Spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.