På plats i Hundfjället för en veckas semester

Äntligen är jag (hela familjen) på plats i Hundfjället med våra vänner.

Direkt efter LCHF-kryssningen åkte jag tåget upp till Falun där Anders och Vincent var väntade hos farmor. Så igår morse drog vi vidare upp till Sälen och Hundfjället för att möte upp våra vänner som redan var här uppe.

Tyvärr har jag inte hunnit skriva ett inlägg om kryssningen ännu men det kommer lite senare så fort tiden finns. Men det var som vanligt väldigt trevligt och roligt. Träffade en massa nya och gamla vänner både från Säffle och Göteborg. Men en bättre rapport kommer, var så lugn!

Nu till veckan kommer jag att fokusera på familjen och skidåkningen, ladda inför Tjejvasan som jag kör på lördag, så det kommer vara lite dåligt med inlägg och recept. Men du vet väl att du hittar en massa goda recept under fliken Recept A-Ö.

Följ mig gärna via Instagram ”Pelantz”, för här på bloggen denna vecka kommer det att vara lite tyst.

Kram och ha en underbar vecka så hörs vi när jag är tillbaka.

ps. kanske tittar in och delar något med er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.