Otroligt irriterande att ha ryggskott

Ibland kan man bli otroligt irriterad på sig själv och sin kropp. Förra veckan börjande jag känna av ett kommande ryggskott, frustrerande kan man säga. Så nu är jag orolig inför Tjejvasa till helgen.

Saken kanske inte blir bättre av att vi är i Hundfjället och åker slalom med en annan barnfamilj. Måste verkligen tänka på att stretcha efter varje dag annars kommer ryggskottet som ett brev på posten. Ni som har följt mig ett tag nu vet att jag har haft problem med ryggen eller har fortfarande.

Det kommer liksom aldrig att försvinna men det jag har märkt är att om jag tränar så pass mycket som jag gör så håller jag kroppen och ryggen i schack men slarvar jag så kommer det onda direkt. Om sanningen ska fram så har jag slarvat med träningen det sista, har sprungit lite men inte fokuserat på styrketräning.

Skärpning Pernilla!

Så nu blir det att fokusera på att stretcha kroppen och framför allt bak och framsida lår, höftböjen och rumpmuskeln. Då bör det ge med sig tycker jag.

Så nu håller vi tummarna att det ger sig och att jag kan starta på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.