Outdoor Training

Hej,
För ett tag sedan började mitt gym, Lindome Gym & Hälsa, att köra igång med uteträning, Outdoor Training, ett koncept som passar mig faktiskt. Grymt rolig träning där man kombinerar kondition och styrka. Fullt ös medvetslös!

Det är en ny utmaning/pass varje dag kombinerad kondition och styrka. Man jobbar två och två, en utför övningen medan den andra vilar x-antal sekunder som övningen tar.

Är man nyfiken på vilka övningar som man ska göra den dagen är det bara att spana in deras facebooksida. Varje morgon kl 07 kommer dagen pass/utmaning upp.

Nu i tisdags var det första gången som jag och Anders körde det tillsammans. Vincent var också med, han sprang lite med oss men framförallt håll han på att klättra och göra chins.

Vi gjorde 100 burpees, så jag och Anders fick göra 50 st var…. helt galet jobbigt. Vi delade upp det så att vi gjorde 5 st åt gången, annars höll vi på att dö. Vi hade på oss viktväst 10 kg, sprang 100 meter x 10 gånger. 60 st V-situps, 60 st Russian Twist/situps med kettlebell typ.

Alla skriker och peppar varandra, grymt roligt! Bor du kring Lindome och är nyfiken att testa så är det bara att höra av sig till Lindome Gym & Hälsa och boka in ett pass.

Jag kan varmt rekommendera det. Grymt bra träning för hela kroppen och ett stort plus är att man är ute och tränar. Finns inget dåligt väder, enbart dåliga kläder!

Dagens övningar står på denna tavla
 
Nu är det höst och mörkt
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.