Önskar att jag kunde gå på The Influencer Convention!

Nu på fredag och lördag är det en konferens, The Influencer Convention (TIC) uppe i Stockholm, som jag väldigt gärna hade önskat att jag kunde gå på. 

TIC

TIC är Sveriges största konferens om influencer marketing och personal brandning. Den riktar sig inte bara till influencers (t ex bloggare) utan också till företagsledare, marknadsförare osv som vill lära sig mer om ämnena. The Influencer Convention samlar branschledande profiler både på scenen och i publiken. Besökarna erbjuds inspirerande visioner och handfasta arbetsverktyg för att kunna utveckla sitt arbete både som influencer och med influencers.

Föreläsare

Några som föreläser är Elin Häggberg, Teknifik, berättar om hennes arbete som tog henne från 0 till 16000 läsare i månaden på ett år. Maria Strömberg Bååth som fick stroke och tog vara på den andra chansen hon fick, sa upp sig från sitt jobb och startade bloggen Made by Mary. Hon är idag kokboksförfattare, fotograf, stylist och receptkreatör.

Hade varit superkul att närvara på detta event men tyvärr går det inte denna gång. Anledningen är att jag och 37 st andra från mitt gym kör en tävling i Stenungsund, Bootcamp Challenge. Men nästa gång ska jag vara med!

Är du mer nyfiken på vilka som kommer att föreläsa så surfa in på deras hemsida, här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.